20-02-2015

VERHUUR

Thiemeloods

De Thiemeloods, gevestigd in de populaire wijk Bottendaal in Nijmegen, beschikt over vier bijzondere ruimtes. De ruimtes zijn afzonderlijk of in combinatie te huren. De Foyer serveert een breed aanbod aan (biologische) dranken en gerechten voor uw evenement. Voor lunch-, diner- of koffie/thee-buffet is er keuze uit speciale arrangementen. Hiervoor werken we nauw samen met lokale cateraars.
De horeca in de Foyer is geopend op vrijdag- en zaterdagmiddag en tijdens openbare evenementen, bekijk voor een actueel overzicht ons maandoverzicht. U kunt er genieten van een vers kopje koffie of een goed glas wijn van huisleverancier Lenkenswijn.
Wilt u zelf iets organiseren ? Laat uw creativiteit de vrije loop en wij kijken graag wat er mogelijk is!

Ruimte huren

  • Zaal: bovenverdieping, geschikt voor max. 125 personen; beschikt over een podium, licht- en geluidsinstallatie, beamer en flipover op aanvraag.
  • Foyer:¬†begane grond, geschikt voor max. 90 personen; beschikt over een klein podium, licht- geluidsinstallatie, beamer en flip-over op aanvraag.
  • ProefLokaal: begane grond, geschikt voor max. 60 personen; beschikt over een klein podium, licht- en geluidsinstallatie, beamer en flipover op aanvraag.
  • Salon: bovenverdieping, geschikt voor max. 15 personen, met mogelijkheid tot gebruik van beamer, scherm en flipover.
Voor meer informatie over de tarieven klikt u hier.

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Reserveren / Offerte

Voor een vrijblijvende offerte op maat, om te reserveren of voor meer informatie kunt u direct doorgaan naar het reserveringsformulier.
We plaatsen een optie op de datum van uw voorkeur en nemen contact met u op om uw wensen te bespreken. Let op! Uw reservering is pas definitief als u onze offerte heeft geaccepteerd.