27-03-2017

Team

Remy Angel

Remy Angel

Beheerder van de Foyer en (mede)organisator van alle evenementen in de loods. Vinylliefhebber met een voorliefde voor vintage muziekinstallaties. DJ sinds de 'gaan!'-generatie. Verantwoord feesten in een analoge omgeving.
foyer@thiemeloods.nl
www.vintagesoundsystem.nl

Jan van de Veerdonk

Jan van de Veerdonk

Eigenaar van de Thiemeloods en parttime lichtman. Verbouwt al 35 jaar de oude huizen van Nijmegen. Podiumdier uit de gungeneratie dat zijn hart heeft hart verpand aan de loods. Gebruik je talenten.
zaal@thiemeloods.nl
www.veerdonkbouw.nl

Sanne van Slooten

Sanne van Slooten

Verzorgt de publiciteit voor de Thiemeloods. Cultuurliefhebber met master in marketingcommunicatie. Maakt van creatieve uitspattingen een helder plan. Organiseren, communiceren en waarmaken.
publiciteit@thiemeloods.nl

Cathrien van de Veerdonk

Cathrien van de Veerdonk

Als grafisch ontwerper bij de Thiemeloods betrokken en 'zus van'. Beelddenker die met haar aantrekkelijke vormgeving elk publiek bereikt. Schuwt niet haar netwerk keer op keer te enthousiasmeren. Genieten, opslokken en doorgeven.
info@veerdonk-ontwerp.nl
www.veerdonk-ontwerp.nl

Toon Lenkens

Toon Lenkens

Wijnliefhebber en wijnkenner van de Thiemeloods. Van huis uit GGZ-er maar intussen Academisch in de wijn. Weet te boeien met verhalen over wijn en de wijnmaker, laagdrempelig en zonder poeha.
info@lenkenswijn.nl
www.lenkenswijn.nl