Ruimtes met karakter voor huren, evenementen én met een eigen cultureel programma

Aankomende activiteiten

feb
23
vr
20:00 STORY LOUNGE | A New Beginning
STORY LOUNGE | A New Beginning
feb 23 @ 20:00 – 23:00
STORY LOUNGE | A New Beginning @ Thiemeloods Theater
Story Lounge | A New Beginning Storytellers, Open Mic & Live Music In 2023 was er veel belangstelling voor het Nijmeegs Storytell-Café. Ook Marjon Kamp wist de weg naar het Café met authentieke vertel-fragmenten, talks[...]
feb
25
zo
15:00 LIVE | Marike Jager – UITVERKOCHT
LIVE | Marike Jager – UITVERKOCHT
feb 25 @ 15:00 – 17:00
LIVE | Marike Jager - UITVERKOCHT @ Thiemeloods Theater
Marike Jager behoort tot de top van singer-songwriters in Nederland. Haar muziek is speels en onvoorspelbaar, gelaagd en altijd betoverend. Nu eens akoestisch en intiem, dan weer experimenteel en onstuimig. Nooit hetzelfde, altijd herkenbaar. Juist[...]
feb
28
wo
21:00 The Wednesday Quiz – Pub Quiz in...
The Wednesday Quiz – Pub Quiz in...
feb 28 @ 21:00 – 23:45
The Wednesday Quiz - Pub Quiz in Thiemeloods @ Thiemeloods
  The Wednesday Quiz, de wekelijks terugkerend, Engelstalige pub quiz in de Thiemeloods. Van een niveautje pittig, maar zeer vermakelijk! Vijf rondes met vragen in de volgende categorieën: 1. Current Affairs 2. Entertainment 3. Geography/History 4.[...]
mrt
2
za
20:30 Terra Volta – ‘Dans Je Los’ – re...
Terra Volta – ‘Dans Je Los’ – re...
mrt 2 @ 20:30 – 22:45
Terra Volta - 'Dans Je Los' - release party @ Thiemeloods
Terra Volta | ‘Dans Je Los’ – release party De 7-koppige Nijmeegse band Terra Volta brengt een hete mix van aanstekelijke ska, bruisende reggae en opzwepende Balkan. Trek je dansschoenen aan en dompel je onder[...]
mrt
3
zo
15:00 LAND VAN TAAL EN WAAL | RICK DE ...
LAND VAN TAAL EN WAAL | RICK DE ...
mrt 3 @ 15:00 – 17:00
LAND VAN TAAL EN WAAL | RICK DE LEEUW, Idwer De La Parra en Hava Güveli @ Thiemeloods Theater
Land van Taal en Waal met o.a. RICK DE LEEUW, Idwer De La Parra en Hava Güveli   Rick de Leeuw is een Nederlandse singer-songwriter, dichter en auteur, geboren op 10 november 1960 in Haarlem.[...]
mrt
6
wo
21:00 The Wednesday Quiz – Pub Quiz in...
The Wednesday Quiz – Pub Quiz in...
mrt 6 @ 21:00 – 23:45
The Wednesday Quiz - Pub Quiz in Thiemeloods @ Thiemeloods
  The Wednesday Quiz, de wekelijks terugkerend, Engelstalige pub quiz in de Thiemeloods. Van een niveautje pittig, maar zeer vermakelijk! Vijf rondes met vragen in de volgende categorieën: 1. Current Affairs 2. Entertainment 3. Geography/History 4.[...]

Foyer

Een café-achtige ruimte met houten wanden en grove balken. Geniet van de gezellige sfeer bij de grote bar en ontspan op het terras! Geschikt voor maximaal 70 personen.

zaal

Een prachtige theatervibe met een indrukwekkend hoog houten dak. Ervaar de kracht van de professionele geluidsinstallatie! Geschikt voor maximaal 125 personen.

salon

Een inspirerende vergaderruimte met zakelijke flair en karakteristieke houten balken. Laat je creativiteit stromen in deze unieke omgeving! Maximaal 10 personen.

proeflokaal

Een sfeervolle ruimte met een wijnbaruitstraling. Geniet van de gezellige ambiance en ontdek de heerlijke wijnen in de aanwezige wijnbar! Geschikt voor maximaal 40 personen.

Evenementen op maat

Een unieke locatie voor onvergetelijke momenten

Van gezellige bruiloft tot intieme voordracht

Welkom bij De Thiemeloods, liefkozend de Loods, waar 4 karakteristieke ruimtes onder één dak te huur zijn voor jouw evenement. Als industriële evenementenlocatie met een creatieve, sfeervolle en relaxte ambiance bieden wij evenementen op maat aan.

Onze ruimtes kunnen afzonderlijk of gezamenlijk worden gehuurd. Zo hebben wij huiselijke, sfeervolle ruimtes voor kleine groepen tot een grote, ruime zaal voor meer dan 100 personen.

Wij hebben alles wat je nodig hebt om het evenement ontspannen te laten verlopen, zowel voor jou als voor je gasten. Bij De Thiemeloods is ons doel om mensen samen te brengen. Of je nu een warme trouwlocatie zoekt, een inspirerende zakelijke bijeenkomst wilt organiseren, een familiefeest wilt geven of een intieme presentatie wilt houden, bij ons ben je aan het juiste adres.

Cultuur, Wijn en Duurzaam Genieten

Naast de verhuur van onze ruimtes, hebben we ook een eigen cultureel programma. Van storytelling avonden, theater en live muziek tot pubquizzen en dansavonden, er is altijd wel iets te beleven in de Thiemeloods. Kom bij ons langs en ervaar het zelf!

In het gebouw van de Thiemeloods zit ook een wijnbar en wijnwinkel waar je heerlijke biologische wijnen kunt kopen. Deze wijnen zijn uiteraard ook te bestellen bij de op maat te maken evenementen. Ook kun je de wijnen proeven in de wijnbar of op het terras met een prachtig uitzicht op het Thiemepark.

Daarnaast hebben we een in-house catering die op maat lunches, hapjes en allerlei lekkers kan bereiden.

programma