Ruimtes met karakter voor huren, evenementen én met een eigen cultureel programma

Melding: tussen 8 en 12 april was ons offerteformulier onbereikbaar. Mocht u in die periode een offerte hebben aangevraagd dan a.u.b. opnieuw aanvragen. Sorry voor het ongemak.

Aankomende activiteiten

apr
21
zo
15:00 De Scènemakers
De Scènemakers
apr 21 @ 15:00 – 17:00
De Scènemakers @ Thiemeloods Theater
De Scènemakers in Thiemeloods Theater! Kijk je graag naar theaterimprovisaties, bent je benieuwd naar het ontstaan van een scène, hoe een verhaal verrassende wendingen kan nemen en hoe het zal aflopen? Kom dan kijken naar[...]
apr
24
wo
21:00 The Wednesday Quiz – Pub Quiz in...
The Wednesday Quiz – Pub Quiz in...
apr 24 @ 21:00 – 23:45
The Wednesday Quiz - Pub Quiz in Thiemeloods @ Thiemeloods
  The Wednesday Quiz, de wekelijks terugkerend, Engelstalige pub quiz in de Thiemeloods. Van een niveautje pittig, maar zeer vermakelijk! Vijf rondes met vragen in de volgende categorieën: 1. Current Affairs 2. Entertainment 3. Geography/History 4.[...]
apr
25
do
20:30 JAZZ | Dick de Graaf Quartet – F...
JAZZ | Dick de Graaf Quartet – F...
apr 25 @ 20:30 – 22:15
JAZZ | Dick de Graaf Quartet - Festive @ Thiemeloods Theater
Jazz. Echte Jazz. Jazzheld. Dick de Graaf Quartet – Festive Podium JIN | Dick de Graaf staat internationaal bekend als een bevlogen en avontuurlijke saxofonist met een tijdloze warme en tegelijkertijd ruige, monumentale toon. In[...]
apr
26
vr
20:00 Story Café | Editie 26 april – W...
Story Café | Editie 26 april – W...
apr 26 @ 20:00 – 23:00
Story Café | Editie 26 april - Warm oranje en bitterzoet @ Thiemeloods
Ook dit keer komt het Story Café met een programma korte, podiumrijpe verhalen, live muziek en een talk. Cassandra Onck brengt een set live muziek met anekdotes – onlangs bracht Cassandra, die zingt, schrijft en[...]
apr
28
zo
15:00 LAND VAN TAAL EN WAAL – Wilfried...
LAND VAN TAAL EN WAAL – Wilfried...
apr 28 @ 15:00 – 17:30
LAND VAN TAAL EN WAAL - Wilfried de Jong en Bert Wagendorp
Een prachtmiddag over taal, sport, politiek, kunst en het leven in het algemeen. Wilfried en Bert dragen voor uit eigen werk en we hebben Wilfried gevraagd zijn contrabas mee te nemen. WILFRIED DE JONG Wilfried[...]
mei
1
wo
21:00 The Wednesday Quiz – Pub Quiz in...
The Wednesday Quiz – Pub Quiz in...
mei 1 @ 21:00 – 23:45
The Wednesday Quiz - Pub Quiz in Thiemeloods @ Thiemeloods
  The Wednesday Quiz, de wekelijks terugkerend, Engelstalige pub quiz in de Thiemeloods. Van een niveautje pittig, maar zeer vermakelijk! Vijf rondes met vragen in de volgende categorieën: 1. Current Affairs 2. Entertainment 3. Geography/History 4.[...]

Foyer

Een café-achtige ruimte met houten wanden en grove balken. Geniet van de gezellige sfeer bij de grote bar en ontspan op het terras! Geschikt voor maximaal 70 personen.

zaal

Een prachtige theatervibe met een indrukwekkend hoog houten dak. Ervaar de kracht van de professionele geluidsinstallatie! Geschikt voor maximaal 125 personen.

salon

Een inspirerende vergaderruimte met zakelijke flair en karakteristieke houten balken. Laat je creativiteit stromen in deze unieke omgeving! Maximaal 10 personen.

proeflokaal

Een sfeervolle ruimte met een wijnbaruitstraling. Geniet van de gezellige ambiance en ontdek de heerlijke wijnen in de aanwezige wijnbar! Geschikt voor maximaal 40 personen.

Evenementen op maat

Een unieke locatie voor onvergetelijke momenten

Van gezellige bruiloft tot intieme voordracht

Welkom bij De Thiemeloods, liefkozend de Loods, waar 4 karakteristieke ruimtes onder één dak te huur zijn voor jouw evenement. Als industriële evenementenlocatie met een creatieve, sfeervolle en relaxte ambiance bieden wij evenementen op maat aan.

Onze ruimtes kunnen afzonderlijk of gezamenlijk worden gehuurd. Zo hebben wij huiselijke, sfeervolle ruimtes voor kleine groepen tot een grote, ruime zaal voor meer dan 100 personen.

Wij hebben alles wat je nodig hebt om het evenement ontspannen te laten verlopen, zowel voor jou als voor je gasten. Bij De Thiemeloods is ons doel om mensen samen te brengen. Of je nu een warme trouwlocatie zoekt, een inspirerende zakelijke bijeenkomst wilt organiseren, een familiefeest wilt geven of een intieme presentatie wilt houden, bij ons ben je aan het juiste adres.

Cultuur, Wijn en Duurzaam Genieten

Naast de verhuur van onze ruimtes, hebben we ook een eigen cultureel programma. Van storytelling avonden, theater en live muziek tot pubquizzen en dansavonden, er is altijd wel iets te beleven in de Thiemeloods. Kom bij ons langs en ervaar het zelf!

In het gebouw van de Thiemeloods zit ook een wijnbar en wijnwinkel waar je heerlijke biologische wijnen kunt kopen. Deze wijnen zijn uiteraard ook te bestellen bij de op maat te maken evenementen. Ook kun je de wijnen proeven in de wijnbar of op het terras met een prachtig uitzicht op het Thiemepark.

Daarnaast hebben we een in-house catering die op maat lunches, hapjes en allerlei lekkers kan bereiden.

programma