Concert | Oldseed (Craig Bjerring) & Carolyn Mark

Wanneer:
19-04-2019 @ 20:30
2019-04-19T20:30:00+02:00
2019-04-19T20:45:00+02:00
Kosten:
Gratis

Oldseed (Craig Bjerring) & Carolyn Mark

Aanvang: 20:30 uur
Entree: Gratis

Oldseed
Craig Bjerring is Oldseed: een van de meest opwindende songwriters van onze tijd.
Craig Bjerring heeft de afgelopen 15 jaar als reizend kunstenaar heel Europa en Noord-Amerika doorkruist. Hij brengt perfect uitgebalanceerde folk met een punkgeest en met veel gevoel voor humor. Hij speelt al tien jaar lang zo’n 150 concerten per jaar. Na het grote succes van zijn zevende LP “Kost”, die nu beschikbaar is in zijn tweede editie, werd zijn nieuwe album “Bloom / Burn” in september 2017 uitgebracht. Muzikale gelijken zijn Neil Young, Slint en Will Oldham.
Klik hier om enkele nummers te luisteren.
Klik hier voor meer informatie (en filmpjes) over Oldseed.

Carolyn Mark
Sommige dingen zijn gewoon bedoeld om te zijn. Vogels worden geboren om te vliegen, politici werden geboren om te liegen en Carolyn Mark werd geboren om muziek te maken.
Sinds haar eerste optreden op het podium als Templeton the Rat in de musical van Charlotte’s Web op haar basisschool, is de showbusiness de belangrijkste drijfveer in het leven van Carolyn. Sindsdien heeft Carolyn als alternatieve country singer-songwriter platen gemaakt met Neko Case, The Great Lake Swimmers en het podium gedeeld met iedereen van Gillian Welch tot Blue Rodeo en The Sadies. In 2010 werd ze genomineerd voor de beste Roots en traditional album bij de Juno Awards.
Klik hier om enkele nummers te luisteren.

Oldseed

%d bloggers liken dit: