Het Kleinetheaterpact | Ekaterina Levental – De Weg

Wanneer:
27-03-2022 @ 20:00 – 21:00
2022-03-27T20:00:00+02:00
2022-03-27T21:00:00+02:00
Waar:
Thiemeloods

Het Kleinetheaterpact presenteert: een indrukwekkend migratieverhaal van mezzosopraan en harpiste Ekaterina Levental.

Ekaterina speelt harp, zingt, danst en vertelt over haar afkomst en hoe die van de ene op de andere dag bepalend werd in het alledaagse leven. Hoe ze op haar weg zocht naar het sprookje, zoals ze dat kende uit het theater. Gedreven door een onuitputtelijke veerkracht, en hoop. Prachtige muziek illustreert in dit soloconcert de emotionele kant van de vlucht. Een veelbewogen weg naar de toekomst.

‘De Weg’ staat voor een goed verhaal, een prachtige enscenering, een vurige vertolking, heerlijke muziek; dit alles ten bate van de sleutelzin van het verhaal en dat voor elke vluchteling geldt: ‘Ik denk dat ik mijn schaamte verloren heb’.

Ekaterina Levental regeert zaal en publiek. Deze voorstelling verdient de kleine zaal van elke schouwburg, van elk cultureel centrum. – Guido Lauwaert in Knack.be

Tekst en uitvoering: Ekaterina Levental
Regie en vormgeving: Chris Koolmees
De Weg is een productie van: LEKS compagnie


Het kleinetheaterpact staat garant voor elke zondag een voorstelling in één van de kleine theaters van Nijmegen! Het pact is een samenwerking tussen Thiemeloods, Kunst & Cultuurplein De Verspiegeling en Meneer Otis, mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen.

%d bloggers liken dit: