NATHALIE BAARTMAN & BAKELIED – Zomerfeesten in Thiemeloods

Wanneer:
13-07-2024 @ 20:30 – 22:00
2024-07-13T20:30:00+02:00
2024-07-13T22:00:00+02:00
Kosten:
18,50

Thiemeloods serveert tijden de Vierdaagse heerlijke gerechten van de houtskool barbecue met passende salade en rustiek stokbrood. Het is mogelijk een hiervoor combiticket concert/diner te kopen.

Twentse topcabaretière Nathalie Baartman speelde dit jaar de theaters plat met het liedjesprogramma De Bössels van Baartman. Tijdens deze tournee werd ze begeleid door Bakelied (tijdens de tournee heetten ze de Bössels) met leden van Joris Linssen en Caramba. Zonder Joris dus… Het optreden is een fantastische bonte avond met liedjes, vertellingen en columns in de onnavolgbare stijl van Nathalie.

Nathalie Baartman is cabaretière en columniste. Geboren en getogen in het oosten van Nederland, heeft Nathalie met haar talent en humor al vele harten veroverd. Met haar typische Twentse accent en droge humor weet ze het publiek keer op keer te verrassen en aan het lachen te maken. In haar cabaretvoorstellingen vertelt Nathalie openhartig en met veel zelfspot over haar eigen ervaringen en observaties. Ze schuwt hierbij gevoelige onderwerpen niet en weet op een luchtige manier maatschappelijke kwesties aan te kaarten. Haar shows zijn altijd energiek, origineel en vol met humoristische sketches. Nathalie Baartman is een veelzijdige artiest die met haar unieke stijl en comedytalent een blijvende indruk achterlaat. Haar optredens zijn altijd een feestje en zorgen ervoor dat het publiek met een grote glimlach de zaal verlaat.

Foto Femke Teussink

%d bloggers liken dit: