Terra Volta – ‘Dans Je Los’ – release party

Wanneer:
02-03-2024 @ 20:30 – 22:45
2024-03-02T20:30:00+01:00
2024-03-02T22:45:00+01:00
Waar:
Thiemeloods
Leemptstraat 34
Nijmegen
Kosten:
Gratis
Contact:
Arie Mooiman

Terra Volta | ‘Dans Je Los’ – release party

De 7-koppige Nijmeegse band Terra Volta brengt een hete mix van aanstekelijke ska, bruisende reggae en opzwepende Balkan. Trek je dansschoenen aan en dompel je onder in het feest!

Terra Volta werd in Nijmegen geboren als een lief klein akoestisch jambandje met een voorliefde voor folk en ska. Anno nu is de formatie uitgegroeid tot een vette zevenkoppige puber, die elk publiek opblaast met een eigenzinnige mix van zomerse muziekstijlen uit verschillende hoeken van de wereld. De nadruk ligt op ska, reggae en Balkan. Maar hier en daar klinken ook Afrikaanse en Latin invloeden door.

Terra Volta brengt warme zonnestralen in ieder jaargetijde. Stevige beats, een prominente blazerssectie en opzwepende songs….wat heb je nog meer nodig? De teksten gaan over katers en kroegen, over wiet en waterijsjes en over dansen en drama, maar ook over de maatschappij en haar verwachtingen.

Terra Volta is ontstaan uit Derrick Rake & The Popsicles. Derrick is een in Nijmegen wonende Ierse folkmuzikant, singer-songwriter en voormalig koordirigent. De rebelse zanger was niet tevreden over de singer-songwriterachtige uitvoeringen van zijn nummers. Het moest swingen, het moest dansbaar, het moest voller, krachtiger, mooier! Dat is gelukt met Terra Volta. Inspiratiebronnen zijn onder meer The Skatalites, Doe Maar, Beef en Klavan Gadje.

Onlangs lanceerde Terra Volta de single ‘Maak je los’, de eerste Nederlandstalige release van de band. Dit willen ze met jullie vieren met een release party inclusief een optreden van de band. Dus welkom als je zin hebt in een lekker feestje. Laat je gaan en Dans je los! De toegang is gratis maar om binnen te komen moet je wel het refrein van ‘Maak je los’ zingen. Oefen hier maar even!

02 mrt 2024 | 20.30u | Terra Volta | ‘Dans Je Los’ release-party | Thiemeloods Nijmegen

%d bloggers liken dit: