Who are you when no one is looking (EN) | Storytelling | GECANCELD

Gecanceld ivm het Coronavirus.

Aanvang 20:30 | Inloop vanaf 19:30
Entree: 12,50 ex admin | aan de deur 15,00

Tickets

De Thiemeloods en Meneer Otis slaan wederom de handen ineen voor een reeks van drie storytelling avonden. Na de eerste reeks van drie Engelstalige avonden met Sahand Sahebdivani en Raphael Rodan gaan we dit voorjaar verder met drie nieuwe voorstellingen in het Nederlands en Engels van Marjolein Frijling & Theo Martijn Wevers (NL), Sahand Sahebdivani & Rapheal Rodan (EN) en Soula Notos (EN).

“Who are you when no one is looking” (EN)
Een humoristisch en ontroerend verhaal over erbij horen

Soula Notos is een Nederlands-Griekse komiek, actrice, theatermaker en verhalenverteller die haar eerste lange theatrale stuk heeft geschreven “Who are you when no one is looking”. In het stuk vertelt ze expressieve, energieke, poëtische verhalen vol zelfspot over opgroeien met verschillende labels en hoe ermee om te gaan zonder je geest te verliezen.
Het gaat niet alleen om een persoonlijke reis, maar ook om een universeel verhaal over hoe je je plek onder de zon probeert te vinden. Wie beslist of je tot een groep behoort of niet? Wat weet je echt over een andere persoon? En waarom danst één persoon als een gek en moet de ander drie drankjes drinken voordat er iets begint te bewegen. Met andere woorden: wie ben jij als niemand kijkt?

storytelling who are you when

%d bloggers liken dit: