20-02-2015

RUIMTE HUREN

Thiemeloods ruimte huren nijmegen

Thiemeloods

De Thiemeloods is dé plek voor evenementen & meer. Een industriële evenementenlocatie centraal gelegen in de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Het pand beschikt over vier karakteristieke ruimtes die afzonderlijk of gecombineerd gehuurd kunnen worden.
Laat je creativiteit de vrije loop, de mogelijkheden zijn eindeloos!

In Corona-tijd zijn we ook tijdelijke Live & Stream Studio.
Voor uw presentatie, workshop, training, college enz. De Thiemeloods kan in de zaal, foyer en proeflokaal uw Live of stream uitzending verzorgen! Tevens zijn er 2 kanalen op TwitchTv beschikbaar om uit te zenden. Het technische gedeelte staat voor u klaar, u hoeft alleen maar te presenteren.
groot bereik | groot gemak | Interesse? neem contact met ons op via info@thiemeloods.nl

Bekijk de ruimtes:

Ruimte huren

ZAAL
de grootste ruimte van het pand; karakteristiek dankzij het hoge houten dak. Met podium met theaterlicht en professionele geluidinstallatie! Tot 140 personen. Nu in Coronatijd 30 personen. Klik hier voor meer informatie.

FOYER
een warme, retro-achtige ruimte met houten wanden en grove balken. Met vinyl-platenspeler, bar en terras! Tot 90 personen. Nu in Coronatijd 30 personen (café opstelling).Klik hier voor meer informatie.

PROEFLOKAAL
een robuuste ruimte met een werkplaats-karakter. Met wijnwinkel Lenkenswijn en (wijn)bar! Tot 60 personen. Nu in Coronatijd 20 personen (café opstelling).Klik hier voor meer informatie.

SALON
een ruimte met een zakelijke, frisse uitstraling met de voor de loods zo kenmerkende houten balken. Met inspiration wall! Tot 15 personen. Nu in Coronatijd 6 personen (1 lange tafel) Klik hier voor meer informatie.

NIEUW: STUDIO OMHOOG
aan de rand van Bottendaal, vlakbij de Thiemeloods, zijn twee nieuwe ruimtes die voor verschillende doeleinden kunnen worden gehuurd. We hebben het Studio Omhoog genoemd:
voor vergaderen, coaching -gesprekken, workshops of lezingen. Maar ook een flexwerk-plek voor een kantoordag buitenshuis of zelfs voor het componeren van eigen muziek.Klik hier voor meer informatie.

Bekijk hier foto's van diverse activiteiten op de loods!

Tarieven

Neem contact met ons op over de verschillende tarieven.
De dagdelen zijn als volgt ingedeeld: 09:00 - 12:00 uur, 12:30 - 17:30 uur en 18:00 - 01:00 uur.

U kunt in het reserveringsformulier aangeven welke ruimte(s) uw voorkeur hebben, welke extra faciliteiten of welke catering u wilt reserveren en of u gebruik wilt maken van publiciteit.

Reserveren / Offerte

Voor een vrijblijvende offerte op maat, om te reserveren of voor meer informatie kunt u direct doorgaan naar het reserveringsformulier.
We nemen contact met u op om uw wensen te bespreken. Let op! Uw reservering is pas definitief als u onze offerte heeft geaccepteerd.