07-11-2014

PROGRAMMA

apr
10
zo
Billy in Bottendaal Afterparty: James Leg (USA)
apr 10 @ 15:00 – 16:00

Billy in Bottendaal afterparty bij de Thiemeloods

De dag na Billy in Bottendaal is er nog een heel fijne afterparty op de zondagmiddag. Een samenwerking tussen Proovoo Producties, Waaghals Records en de Thiemeloods.

Het Texaanse duivelskind, zoon van een predikant, James Leg komt Nijmegen trakteren op een flinke dosis rock & soul met op het podium orgel, zang en drums.
James Leg zweeft als vanouds tussen Howlin’ Wolf en Iggy Pop en brengt de gospel naar plaatsen waar de kerk nog steeds heilig bang van is. Zijn stem scheurt als een rokende Tom Waits, zijn Fender Rhodes staat zo hevig onder stroom als een hoogspanningsmast ná een blikseminslag, zijn teksten zijn zo duister als de goorste teerput en zijn songs zijn zo puur en onversneden als de beste Columbiaanse coke.
Voor en na de show van James Leg draait Hayo Kaffeethof de vurigste en vuigste plaatjes uit zijn koffer.

Aanvang: 15.00 uur
Tickets: € 10,00 (exclusief iDeal en servicekosten) klik hier voor de ticketshop

Foto: Kreling Fotografie

jun
5
zo
CD-presentatie ‘The Ballad of Oscar Wilde
jun 5 @ 15:30 – 16:30

Nijmegenaar Ton Burgers presenteert met Marjolein de Graaff de cd ‘The ballad of Oscar Wilde’, waarop gedichten van de Ierse schrijver/dichter op muziek zijn gezet.

In de romantische, impressionistische gedichten van Oscar Wilde is het vaak een orgie van kleuren en natuur- en stadsgeluiden, maar er lonkt altijd wel een dreiging.
Tijdens de cd-presentatie wordt ook verteld over het leven van de flamboyante dandy. Op YouTube zijn al enkele songs te beluisteren.

Aanvang: 15.30 uur
Tickets: € 5,00