07-11-2014

PROGRAMMA

dec
8
do
Thiemeloods LIVE | DINO KIDS
dec 8 @ 20:30 – 22:00

Thiemeloods LIVE verrast het publiek met uiteenlopende live optredens van bekende
en nog te ontdekken artiesten.

DINO KIDS is een instrumentale band die klinkt als een experimentele surffilm on stage. Diepe grooves versus eigenzinnige gitaren omlijst door galm, fuzz en gesproken soundbites uit obscure jaren 60 films.

De luisteraar wordt heen en weer gesmeten tussen broeierige, hypnotiserende dekens van geluid en opzwepende autoachtervolging-tunes.
Gooi het geluid van surf, de intentie van psychedelica en de sfeer van oude westerns in de magnetron (stand: kernoorlog), en de smeulende bende die overblijft is de verwarrende ervaring genaamd DINO KIDS.

De band bracht in 2019 hun eerste singel “16th Shuffle Walk On 7th Street” uit. Waarop hun album “Television” in de zomer van datzelfde jaar volgde.
In 2020 kwamen zij met nieuwe releases als Money for Sale” en “Lufthansa”. Ter gelegenheid van hun laatste single “Francis and Sophie” bouwde de DINO KIDS hun eigen eenpersoonsbioscoop, de DINO KINO, en stond daarmee op verschillende festivals.

Zaal open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Tickets: € 5,00 (exclusief max. € 0,79 servicekosten per ticket. Exclusief transactiekosten per bestelling)

Tickets

dec
11
zo
Thiemeloods LIVE | Mariska Petrovic & Saranne
dec 11 @ 14:15 – 17:00

dec
23
vr
VOORSPEL | DJ Ajuma – Lizzy Green – Remy Angel
dec 23 @ 20:00 – dec 24 @ 01:00

Voorspel is een nieuw format waar de pre-party centraal staat. Geen clubnacht maar een clubavond, waar je niet tot middernacht hoeft te wachten op de beste dj’s maar waar het feest eerder begint. Wel een intiem clubgevoel, geen slaaptekort. De beste selectors brengen je disco, house, funk en alles met een groovy sound.

Voor de aller-eerste editie hebben wij niemand minder dan DJ Ajuma uitgenodigd. Inheemse ritmes diep uit onbekende Afrikaanse bossen, zweterige Indiase beats, schurende vintage discoparels, psychedelische geilerij uit de jaren 70, verboden Arabisch hedonisme of funky vergeten house. Ajuma – de Utrechtse dj Eva Maasen – graaft diep naar muzikale schatten van over de hele wereld en brouwt een mystieke en vooral heerlijk broeierige mix van haar obscure vondsten. Het levert sonische wereldreizen op die altijd garant staan voor een prettig hete dansvloer: laat je meesleuren in de spannende danssessies van de reislustige dj.

DJ Lizzy Green is een selector in hart en nieren. Urenlang speurt ze door stoffige platenbakken in een oneindige zoektocht naar house, Italo, boogie en disco-grooves die de ruimte naar een nieuw niveau van extase kunnen verheffen. Als verzamelaar en liefhebber zoekt ze altijd naar het verrassingselement dat haar sets die onbeschrijfelijke X-factor geven. Met een thuisbasis in Nijmegen, maar een bereik dat zich als een olievlek over het land verspreid is Lizzy keihard aan de weg aan het timmeren als radioshow-regular bij o.a. Radio TNP, Open Source Radio en Operator Radio en als clubverslinder bij o.a. Subcultuur, Weelde en tijdens het Amsterdam Dance Event.

Vroeg komen was nog nooit zo leuk! 

23 December 20:00 – 01:00 (Gratis Early Bird Bubbly! voor 22:00 binnen)

jan
22
zo
Thiemeloods LIVE | Jerry Joseph
jan 22 @ 15:00 – 17:00

 

Thiemeloods LIVE presenteert Jerry Joseph is de liedjesschrijver der liedjesschrijvers. Zijn songs zijn gecoverd door onder meer Widespread Panic, die zeven van zijn songs uitbrachten en zelf niet achterblijven in de songwriting-afdeling – en hij heeft gespeeld met enkele van de meest bekwame gitaristen in het spel, waaronder David Lindley, Steve Kimock en Michael Houser. Lang werkte hij als aanjager van getalenteerde bands als Little Women, Stockholm Syndrome en de Jackmormons, maar nu gaat deze songsmid solo! Zondagmiddag 22 januari 2023 in Thiemeloods LIVE!

Voorproefje? Klik hier.