25-04-2021

Studio Omhoog

Studio Omhoog

STUDIO OMHOOG

Met uitzicht op het rangeerterrein, aan de rand van Bottendaal, staat een bijna 100 jaar oud gebouw van Van Gent & Loos dat langzaam in ere wordt hersteld.
Een gedeelte van de make-over is klaar. We hebben het Studio Omhoog genoemd: twee ruimtes die voor verschillende doeleinden kunnen worden gehuurd: vergaderen, coaching -gesprekken, workshops of lezingen. Maar ook een flexwerk-plek voor een kantoordag buitenshuis of zelfs voor het componeren van eigen muziek. Ruimtes voor creatie- en overleg-momenten dus, in een rustige omgeving. Tijd voor jezelf.
Neem een kijkje op de website van Studio Omhoog (www.studioomhoog.nl)

OMHOOG

In de sfeervolle, lichte ruimte Omhoger gaan (samen)werken en genieten hand in hand. De ruimte is geschikt voor coaching en overleg, vergadering, workshop of inspiratiedag. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar: klik hier om door te gaan naar de arrangementen op de website van Studio Omhoog.

STUDIO

Niet per uur gaan opnemen maar er echt de tijd voor nemen. Of gewoon lekker gaan oefenen. Het kan allemaal in onze knusse ruimte. Geïsoleerd en geschikt voor schone opnames (opnemen/oefenen/dj mixen). Met aparte monitoring ruimte als er meer controle van buitenaf nodig is. Met of zonder technicus te huur. Vraag naar de mogelijkheden en technische specificaties. In de hal staat een selectie platen en CD's van Vintage Sound System. Neem plaats en luister wat muziek, of zoek een leuke plaat voor thuis uit! Kijk ook op discogs voor de gehele collectie. Klik hier om door te gaan naar de studio op de website van Studio Omhoog.

offerteaanvraag

In de agenda hieronder vindt u de beschikbaarheid van de bovenruimte OMHOOG. Kies de datum van uw voorkeur en ga direct door naar het reserveringsformulier van de website Studio Omhoog. We nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

In de agenda hieronder vindt u de beschikbaarheid van de knusse STUDIO.