Artiest? Treed op in Theater Nijmegen

Bent u een artiest en zoekt u naar een gezellige, sfeervolle plek om op te treden? Het vinden van een gezellige plek om op te treden is als artiest best lastig. Het organiseren van een optreden is ook nog niet zo makkelijk. Daar kan Thieme loods u mee helpen. Ons theater in Nijmegen zorgt voor een stijlvolle, gezellige plek vol met sfeer. Wilt u deze week nog een fantastisch optreden geven? Neem contact met ons op!

Theater Nijmegen

Onze ruimtes zijn zeer geschikt voor optredens. Niet alleen zijn de ruimtes gevuld met sfeer, ze zijn ook nog eens aangepast voor artiesten. Alles wat u nodig heeft is al beschikbaar. Daarnaast is deze ook voorzien van een podium en bar. Kortom; alles voor een geslaagde avond.

Bent u geïnteresseerd in onze ruimtes of heeft u een vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Onze zalen in Nijmegen

U kunt bij Thieme Loods gebruik maken van verschillende soorten zalen. Ook is het mogelijk om deze met elkaar te combineren. Dit kan van pas komen wanneer u met een grotere groep bent of wanneer u zich wilt opsplitsen in groepen.

De Grote zaal, het podium

De grootste zaal die wij u kunnen bieden wordt de Grote zaal genoemd. Deze ruimte wordt vaak gebruikt voor theater en optredens. De zaal beschikt over een professioneel podium, geluidsinstallatie en theaterlicht. Deze zaal is groot genoeg voor 140 personen. Alle installaties en apparatuur is professioneel en van goede kwaliteit. Wanneer u een optreden geeft, hoeft u dus niet uw eigen licht- en geluidsapparatuur mee te nemen. (Let op: Tijdens corona hanteren wij momenteel een max. van 90 personen.) Meer informatie over het huren van deze zaal? Neem contact met ons op!

Theater Nijmegen

Studio omhoog, oefenen en opnames

Naast de Grote zaal hebben wij ook Studio omhoog voor u beschikbaar. Dit zijn twee nieuwe ruimtes die goed geschikt zijn voor trainingen, werkplekken, vergaderingen en zelfs opnames! Bent u muzikant en heeft u ruimte nodig om te oefenen of muziek op te nemen? Dan is deze ruimte erg geschikt voor u! Hier heeft u alle rust om een aantal uur uw gang te gaan. Wij vinden het belangrijk dat u met een ontspannen gevoel kunt oefenen en opnemen.

De Foyer, sfeervol en knus

De Foyer is een sfeervolle ruimte in retro stijl. Zo heeft deze stijl ook een vintage bar en platenspeler. Deze ruimte heeft ook een terras beschikbaar. Dit maakt deze ruimte geschikt voor een ontspannen optreden, met niet al te veel mensen. Deze ruimte is geschikt voor 90 personen. (Let op: Tijdens corona hanteren wij momenteel een max van 30 personen in deze ruimte.)

Vergaderen en wijnproeverij

Naast de Foyer, is er ook de Salon en het Proeflokaal. Dit zijn kleinere ruimtes, die vooral geschikt zijn voor vergaderingen, wijnproeverijen en ook workshops in Nijmegen.