Vergaderruimte Nijmegen huren

Bent u op zoek naar een sfeervolle vergaderruimte? Niet iedereen vindt vergaderen even leuk, daarom kan het helpen wanneer er een sfeervolle vergaderruimte is met een ontspannen sfeer. Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Nijmegen die daar aan voldoet? Dan is Thieme loods de perfecte vergaderruimte voor u. Benieuwd wat wij u kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op!

Wat wij u kunnen bieden

Onze vergaderruimtes in de Thieme loods zijn zeer geschikt voor het houden van vergaderen. Bovendien beschikken wij over verschillende soorten ruimtes. Elke ruimte is geschikt voor een andere gelegenheid. Workshops, trainingen, vergaderingen en nog veel meer! Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag? U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Gezelligheid en vergaderen in Nijmegen

Thieme loods is een plek met verschillende soorten activiteiten. Zo is het ook een theater, een plek om workshops te geven, een wijnproeverij en nog veel meer. Wij vinden het belangrijk dat de mensen om ons heen kunnen genieten van wat wij organiseren. Dit zorgt voor ontspanning en plezier in het leven, daarom bieden wij onze gasten aan om onze activiteiten te combineren met de vergaderruimtes. Zo is het bij ons mogelijk om een lunch te organiseren, een wijnproeverij te doen, of een van onze andere activiteiten. Op de pagina 'programma' op onze site, kunt u zien wat wij allemaal organiseren. Zo blijft u altijd op de hoogte!

Vergaderruimte Nijmegen

Waarom plezier belangrijk is in de werkomgeving

Plezier en ontspanning is erg belangrijk in een mensenleven. Natuurlijk moet er ook ruimte zijn voor serieuze zaken, zoals het werk. Wist u dat de kwaliteit van het werk van uw medewerkers, sterk afhangt van hoe gelukkig ze zijn? Dit wordt ook wel het werkgeluk genoemd. Hoe gelukkiger een medewerker is, hoe beter deze ook zijn best doet en dus ook beter gaat presenteren. Werkgeluk verhogen kunt u gemakkelijk doen door af en toe een leuk uitje te organiseren. Thieme loods is hier de geschikte plek voor.

Werkplaats proeflokaal

Dan is er nog het proeflokaal. Het proeflokaal heeft een 'werkplaats'-karakter en is in een robuuste stijl ingericht. Dit is een mooie plek om workshops te geven. Ook is hier een wijnwinkel en wijnbar beschikbaar. Een perfecte plek voor een workshop, proeverij en/of een lekkere borrel dus. Deze ruimte is geschikt voor 60 personen. (Let op: Tijdens corona hanteren wij momenteel een max van 20 personen voor deze zaal.)

Studio omhoog

Vlakbij het gebouw van Thieme loods, beschikken wij over nog twee andere zalen. Dit noemen wij Studio omhoog. Studio omhoog is een knusse plek, met een sfeervolle woonkamersfeer. Ook deze ruimtes hebben een retro sfeer met een kleine, moderne touch. Deze ruimtes zijn zeer geschikt voor trainingen met een weinig aantal mensen. Ook wanneer u uw cliënten in twee groepen wilt verdelen, is Studio omhoog een goede keuze.