Ruimte voor workshop Nijmegen

Wilt u graag een training of workshop in Nijmegen organiseren? Een workshop heeft vaak ruimte nodig, en die is niet altijd even makkelijk te vinden. Bent u op zoek naar een geschikte, sfeervolle plek om uw workshop in Nijmegen te organiseren? Thieme loods heeft dan de perfecte plek voor u. Wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar die geschikt zijn voor het geven van workshops voor bijvoorbeeld theater en vergaderingen in Nijmegen.

Deze week al uw workshop organiseren? Neem contact met ons op!

Onze zalen zijn voor allerlei activiteiten geschikt. Naast dat u bij Thieme loods terecht kunt voor een leuke en gezellige avond, kunt u bij ons ook zalen huren. Deze zalen zijn ruim en sfeervol ingericht. Dit maakt deze plek perfect voor activiteiten zoals workshops en trainingen. Wij vinden het belangrijk dat u een fijne en ontspannen plek heeft om uw workshop te organiseren.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een ruimte, of heeft u een vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

Muziek bij uw workshop

Thieme loods heeft verschillende zalen beschikbaar. Zo is er de Grote zaal welke beschikt over een podium en licht- en geluidsinstallaties. Deze ruimte wordt vaak gebruikt voor theater in Nijmegen. Deze ruimte is ook geschikt voor workshops die te maken hebben met muziek. U kunt gemakkelijk uw muziek aan de geluidsinstallaties koppelen. Deze zaal is geschikt voor 140 personen. (Let op: Door de coronacrisis hanteren wij momenteel een max. van 90 personen in de Grote zaal.)

Workshop Nijmegen

Andere geschikte zalen voor workshops

Naast de Grote zaal, is er ook de Salon. De Salon is een wat kleinere, sfeervolle ruimte in retro stijl. Dit maakt de Salon een knusse en sfeervolle plek. Deze wordt ook wel als vergaderruimte in Nijmegen gebruikt. Ook voor een training of workshop voor weinig personen is de Salon geschikt. De Salon is geschikt voor zes personen.

Werkplaats proeflokaal

Dan is er nog het proeflokaal. Het proeflokaal heeft een 'werkplaats'-karakter en is in een robuuste stijl ingericht. Dit is een mooie plek om workshops te geven. Ook is hier een wijnwinkel en wijnbar beschikbaar. Een perfecte plek voor een workshop, proeverij en/of een lekkere borrel dus. Deze ruimte is geschikt voor 60 personen. (Let op: Tijdens corona hanteren wij momenteel een max van 20 personen voor deze zaal.)

Studio omhoog

Vlakbij het gebouw van Thieme loods, beschikken wij over nog twee andere zalen. Dit noemen wij Studio omhoog. Studio omhoog is een knusse plek, met een sfeervolle woonkamersfeer. Ook deze ruimtes hebben een retro sfeer met een kleine, moderne touch. Deze ruimtes zijn zeer geschikt voor trainingen met een weinig aantal mensen. Ook wanneer u uw cliënten in twee groepen wilt verdelen, is Studio omhoog een goede keuze.